Barion Pixel

Feketén fehérrel PASZTEL

A látványért!

Gyors, magával ragadó, de ugyanakkor nagyon látványos technika!

Online, az otthoni én-időért!

Pár eszköz

Egy fehér ceruza és a fekete papír, és már alkothatsz is!

Gyakorlás

Azonnal használható másolási technika, hogy ne legyen gond a körvonal.

Eredmény

Sosem látott ragyogás a papíron, amit a fehér fényekkel érünk el.

A pasztel egy nagyon gyorsan és könnyen megtanulható technika. Azoknak ajánlom, akik nem félnek attól, hogy egy össze kell koszolni a kezüket. Ez az a technika, ahol érdemes kézzel belenyúlni az alkotásunkba és szó szerint benne hagyni az ujjunk nyomát.

Ceruzaporból alkotás..

Lehet, hogy bonyolultnak vagy nehéznek tűnik, pedig nem az. 

Alkotás során ismét gyerek lehetsz, bátran koszolhatod össze magad és a ruhádat is. Én pasztel alkotás után mindig könyékig poros vagyok, néha még az arcomra is kerül. Pont ez a jó ebben a technikában, szabad lehetsz, megvalósíthatod magad és mivel ez nem grafit, hanem egy jóval porosabb technika, ezért még ha nem akarsz is, kénytelen leszek belenyúlni az újjaddal…

Elsősorben a fekete kartonon alkotunk fehérrel, mert itt nagyon látványos az eredmény, de nyogodtan kísérlezett színes papíron, hozzá illő pasztellel.

Miért ez a kurzus?

Ez egy nagyon gyorsan elsajátítható technika, amivel nagyon látványos alkotásokat tudsz készíteni. Mivel egy gyors technikáról van szó ezért, amíg grafittal mondjuk egy portrét készítesz ez, addig ugyanennyi idő alatt ezzel  a technikával kb 4-5 képet is elkészthetsz. A workshopokon és az online kurzus során is mindent lépésről-lépésre megmutatok, beszélek az alapanyagokról, papírokról és nagyon sok olyan tippet osztok meg Veled, amire nem is gondoltál volna, hogy jól jöhet ennél a  technikánál.

Mit kapsz a csomagban?

Feketén fehérrel pasztel

közel 50 percnyi videó, amiben részletesen megmutatom, hogy 

Bónuszok:

Az online kurzus ára: 12.900,-

Minden jog fenntartva 2024 | rajzakademia.hu | hello@rajzakademia.hu